Sign in to follow this  
Followers 0

Anyone Else having picture problems on the boards?

13 posts in this topic

Posted · Report post

So, starting about last week, I began having problems with the boards. People profile pics on the status updates aren't loading, and sometimes even the folder on the boards aren't loading either.

Today, I just noticed that 3/4's of the emoticons on the page aren't there either now.

I've tried deleting my cookies, but alas, no success.

Anyone else having this problem?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yeah, same here. It's seems like only profile pics hosted on the PlayerOne server were wiped out, as people with pics hosted elsewhere still have theirs.. Guess we gotta wait for Kirbu to fix it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

If you reupload the pictures they should be fine as well.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Guess we gotta wait for Kirbu to fix it.

There's probably not a fix. I'm guessing the profile pics got wiped when CJ reinstalled the board.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

If you reupload the pictures they should be fine as well.

As said, it's not just mine I can't see.

It's the emoticons, and others pictures as well.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

EMBRACE CHANGE! EVOLVE!

I fucking hate change.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

As said, it's not just mine I can't see.

It's the emoticons, and others pictures as well.

Yeah - all erased with the upgrades. I assume CJ will get to it at some point.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

There is no fixing. The pictures do not exist anymore if they are broken. New avatars for anyone effected!

I did reup the emotes, though.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

There is no fixing. The pictures do not exist anymore if they are broken. New avatars for anyone effected!

I did reup the emotes, though.

I'm still missing 6 emotes....at least most of them are back now.

So re-up pictures? Can do.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

This is an old thread, but I guess it still fits my problem:

I uploaded a new profile pic but I don't see it on any of my posts. It shows up on my profile, but not on the separate posts. Anyone else having this problem?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I don't see your profile pic, either. Broken image link.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

But I just uploaded the file from my computer :S

It's 121 x 140 in size and below the 50kb maximum. Also it's in jpg-format.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

upload it to imgur and try that.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0